Headis Harbour Hustle 2017: WAT.EEN.FEEST.03.11.2017

Zaterdag 28 oktober was het eerste World Cup toernooi Headis van Nederland. De locatie waar dit georganiseerd werd was het urban sports park 010Trickz in Rotterdam. Bijna 70 spelers hadden zich ingeschreven om deel te kunnen nemen aan dit exclusieve toernooi. De inschrijvingen waren binnen de recordtijd van een half uur al vol!

Zoals altijd was de sfeer bij World Cups bijzonder goed en ondanks dat iedereen fanatiek is en natuurlijk graag wil winnen is spelplezier en sportiviteit net zo belangrijk. Er is zelden discussie over een punt en als je een punt scoort na een mooie of bijzondere rally, is de kans groot dat je tegenstander je feliciteert met high-five voor die prestatie. Om wat sfeer te proeven is er een ‘ aftermovie’  gemaakt door Maarten Films:

Daarnaast is er bij een World Cup vaak een bijzondere of ludieke trofee voor de winnaars, want het gaat vooral om de eer. De winnaars en de nummers twee en drie ontvingen een speciaal voor dit evenement ontworpen houten havenkraan (zie onderstaande foto) gemaakt door kunstenares Coos Storm.

Op Facebook staat nog een album met enkele foto’s om een indruk te krijgen van de sfeer die dag. Iedereen die aanwezig was heeft erg genoten van dit evenement en HeadisNL gaat ervoor om deze editie volgend jaar te overtreffen!Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Meer info

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.

Sluiten