Opening eerste overdekte Krajicek Playground in Den Haag13.07.2018
Headisnl
'Bouwlust' Den Haag

Woensdag 11 juli is in Den Haag bij buurtcentrum ‘Bouwlust’ de eerste overdekte Krajicek Playground feestelijk geopend. Meer dan 100 jongeren en volwassenen waren aanwezig en namen deel aan leuke activiteiten, waaronder uiteraard Headis!

Veel kinderen maakten kennis met Headis en de tafels waren vrijwel continu bezet. Behalve als publiekstrekker Soufiane Touzani langskomt: dan lopen alle kinderen met hem mee. Hierdoor konden we hem niet verleiden om even te spelen, maar hopelijk een volgende keer 🙂

In het najaar worden ook in Rotterdam en Amsterdam overdekte Krajicek Playgrounds geopend, dus hopelijk zien we je daar als je deze keer gemist hebt!Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Meer info

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.

Sluiten